Tietoja kirjoittajasta

Olen kirjoittanut blogia vuodesta 2008 aloittaessani opinnot tunturioppaaksi Ruotsissa. ”Kuulen” luonnon ja erityisesti tunturien kutsun. Elämänmuutoksen myötä katson monia asioita uusin silmin. Olen työstänyt masennusta sitkeästi mm. pitkän psykoterapian avulla. Vaikeista vuosista selvittyäni nautin elämän pienistä ihmeistä - tietoisesti ja tarkoituksella. Terveys ja hyvinvointi sekä oman näköisen elämän luominen ovat minulle tärkeitä asioita.

Iältäni olen viisikymppinen, olen sinkku. Koulutukseltani olen erä- ja luonto-opas sekä kasvatustieteen maisteri, kotitalousopettaja.

Olen työskennellyt myös kirjastossa, jolloin kirjojen kiehtova maailma avautui. Samalla sain kokemusta onnistuneesta tiimityöstä. Minulla on opaskokemusta Kilpisjärvellä ja Ylläksellä. Olen toiminut kolumnistina Uusi Rovaniemi-lehdessä ja kirjoittanut retkiaiheisia artikkeleita muihinkin lehtiin.

Synnyin ja asuin lukion loppuun saakka Pohjois-Savossa. Myöhemmin olen asunut Helsingissä, Hämeessä, Pohjois-Ruotsissa ja tällä hetkellä Rovaniemellä.

Miksi kirjoitan?
Onhan olemassa sanonta, että vasta kirjoitettuaan asiasta tietää mitä siitä ajattelee. Kirjoittamalla olen ikään kuin enemmän olemassa.

1 kommentti:

  1. Huomenta Riitta. Vietin mukavan sunnuntai aamun kahvihetken selaillen blogisi tekstejä. Lunta sadellut hieman täällä:-))
    Kristiina

    VastaaPoista