19. lokakuuta 2013

Blogini Tunturin kosketus/ karhusilta.blogit.fi jatkuu tässä osoitteessa

Muutoksia on tosiaankin ilmassa...

Vanha blogini sulkeutuu lokakuun lopussa, kun blogit.fi-sivusto lopettaa toimintansa. Jatkan kirjoittelua tässä osoitteessa. Hienoa, kun löysit uusille sivuilleni. Nyt vain työtä minulta ja kärsivällisyyttä teiltä lukijani, että saan uudet sivut entistä toimivammiksi. Juttuja on siis luvassa entiseen tapaan - ja teiltä toivon kirjoittajan palkkioksi kommentteja.

Vanhan blogini arkisto siirtyy aikanaan kaikkien luettavaksi, kerron siitä myöhemmin lisää. Pääasia on kai tässä vaiheessa, että viiden vuoden työ ja lukijoiden kommentit saadaan talteen.

4 kommenttia:

 1. Hei Riitta ja terveisiä Kilpikseltä. Olimme Keski-Porin srk:n kanssa neljän vuoden tauon jälkeen käsivarressa. Pääsimme käymään Rauni Partasen luona ja olimme ihastuksissamme. Porot tulivat hotellin pihaan,joku mies syötti niille pororehua k-kaupan pihassa,johtajana kellokas, joka oli "tuttipulloporo". Saana ja Malla tuli huiputettua ja Tromssa ja lähiseutu ihasteltua. Kaipailimme Sinua ja uudet retkeläiset saivat kuulla kivasta oppaastamme. Jäin viime lokakuussa eläkkeelle ja oli kiva tulla kotiin kun loma jatkuu. Toivon Sinulle antoisia aikoja, missä kuljetkin ja hauskaa olisi jos vielä saisimme tavata Sinut, syyslehtien väriloistoa ja enkelin siipien havinaa Sinulle,terveisin Pirkko Porista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuntuu hyvältä saada terveisiä Kilpisjärven vanhoilta asiakkailta. Oikein sydäntä lämmittää. Kuulostaa onnistuneesta retkeltä. Haluan lähettää paljon terveisiä ja toivottaa hyvää syksyä!

   Poista
  2. Kiitos. Tuntuu hyvältä saada terveisiä Kilpisjärven vanhoilta asiakkailta. Oikein sydäntä lämmittää. Kuulostaa onnistuneesta retkeltä. Haluan lähettää paljon terveisiä ja toivottaa hyvää syksyä!

   Poista
 2. Onnellisia Uuden Vuoden aikoja Sinulle,Riitta, terv. porilaiset

  VastaaPoista