30. tammikuuta 2016

Kilpisjärven kevät

Nyt on valmistunut kevään ohjelma Kilpisjärvelle, Lapland Hotel Kilpikselle. Ohjelma on muokattu kokonaan uusiksi ja tarjonta on monipuolistunut. Käy katsomassa ohjelma seuraavasta linkistä

 https://www.laplandhotels.com/media/julkiset-pdft/lomamestaripohja_kilpis2016.pdf

Perinteisiä hiihtoviikkoja on tarjolla kahden viikon ajan viikoilla 15 ja 16, ns. Riitan retroviikoilla. Silloin hiihdetään päivittäin tunturissa sään ja toiveiden mukaisesti. Viikolla 15 joogaohjaaja Merja Hakulinen tulee vetämään hathajoogaa alkuviikosta ja viikolla 16 on tarjolla venyttelyä joinakin iltoina. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Onkos sinulla pidentynyt Kilpparin opastuskausi? Kävin silmäilemässä ohjelmaa läpi, niin siellä mainittiin Lomamestari koko kauden ajalla, erinäisten retkien yhteydessä? Muuten ohjelma vaikutti aika moottorikelkka painotteiselta, houkutteleeko lisää perinteisiä kaivattuja hiihtäjiä paikalle, luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta nauttimaan?

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Olen Kilpisjärvellä töissä ainoastaan nuo ns. Riitan retroviikot. Siis kahden viikon ajan. Se on ainoa ajankohta, johon asiantuntemustani on kysytty Kilpisjärven keväässä. Hiihtäjien määrä on ollut laskussa jo pitkään ja kun hotelli haluaa tehdä bisnestä, siellä on haluttu muuttaa painotusta. Onneksi tunturit ovat niin laajoja, että kaikille on tilaa. Ja moottorikelkkailijoidenhan kuuluu/kuuluisi ajaa vain merkityillä reiteillä. Teen töitä Ylläksellä lomamestarina siihen asti kunnes siirryn Kilpisjärvelle vetämään hiihtoretkiä.

    VastaaPoista