20. tammikuuta 2014

Muurahaispesän sohaisua ja muuta

Kurkista Blogiarkistoon 2008-2013! Nyt pääset lukemaan Uusi Rovaniemi - lehteen kirjoittamiani kolumneja. Nehän on julkaistu 2011-12, mutta aiheeni ovat enimmäkseen ajattomia. Luonnon tarkkailua ja pienten ilojen löytämistä elämässä. Mutta on muutakin!

Jotkut kolumnit herättivät keskustelua lehdessä tai saivat aikaan muita reaktioita. Peruskoulun opettajan sijaisena toimimisesta kertovan kolumnin "Vedätyksen korkeakoulu" jälkeen minua ei enää pyydetty sijaiseksi siihen kouluun. Muutamat opettajat kiittivät kuitenkin minua rehellisestä arjen kuvauksesta koulumaailmassa.

Kolumni "Joulutonttukin tarvitsee vessatauon" kirvoitti kommentteja lehteen niin sesonkityöntekijän kuin työnantajankin näkökulmasta. Sohaisin kai muurahaispesää... Kolumni "Siistit japanilaiset, sottaiset britit" julkaisun jälkeen seuraavaan lehteen tuli hyvin kohtelias oikaisu koskien japanilaisten hengityssuojaimia. Syynä hengityssuojien käyttöön onkin kohteliaisuus muita ihmisiä kohtaan, ettei flunssa vaan tarttuisi toisiin.

Mukavia lukuhetkiä! Tietysti voit lukea myös vanhoja blogitekstejäni. Se käy näppärästi Aihehakemiston kautta, jolloin pääset suoraan juuri sinua kiinnostaviin juttuihin. Kuten Kilpisjärven hangille, hiihtoon tai vaikkapa lasten kanssa touhuiluun. Arkistoon ei voi jättää kommentteja, mutta nehän voi rustata tähän elävän blogin puolelle! Kiitokset Jyväskylään Sepolle ahkeroinnista arkiston parissa, yksin en olisi saanut sitä tehtyä.

2 kommenttia:

  1. Hei Riitta!
    Kiitos vinkistä, alankin tästä lukemaan kolumnejasi. Yritin niitä joskus aiemmin etsiä netistä, mutta en löytänyt varmaankaan siksi, ettei niitä ollut saatavilla.
    Toivon oikein hyvää alkanutta vuotta ja mukavaa talvea sinulle, koitahan pysyä sulana!

    VastaaPoista