11. joulukuuta 2013

Häätontun tarina

Eksoottiset häät Lapissa kodassa tulen loisteessa. Morsian ilmestyy vihkipaikalle isän kanssa porokyydillä. Eikö kuulostakin jännittävältä?

Häätonttu pukeutui lappihenkisesti ja valmistautui huolella ensimmäiseen tapaamiseen tulevan avioparin kanssa. Nuori brittisulhanen kysyi heti kättelyn jälkeen: "Meneeks tässä kauan?" Häätonttu hämillään kyselemään, että onko illaksi varattu muutakin ohjelmaa kuin tulevien häiden suunnittelu. Sulhasen vastaus pääsi yllättämään: "Haluan katsoa jalkapalloa ja juoda olutta." Morsian puhkui intoa kahdenkin edestä.

Kuva: Catalina-Elena Albu

4 kommenttia:

 1. Voi huokaisu, tähän on aika vaikea kommentoida mitään. Häätonttu näyttää kumminkin hyvältä ja hyväntuuliselta.

  VastaaPoista
 2. Häätonttu nauttii olostaan täysin siemauksin, kun saa kekkkuloida kauniissa vaatteissa. Mitäs sitä naistonttu voi muuta toivoa? Tai tietysti toivon tulevalle avioparille onnellista liittoa, mutta se ei ole tontun vallassa.

  VastaaPoista
 3. Hää seremonia mainos kuulostaa aivan ihanalta, puitteet ja maisemat ympärillä varmaan aivan mahtavat...
  Niin, se piti vielä kysyä, että saatteko tonttujen eri tilaisuuksissa käytettävät vaatteet sentään talon puolesta? Vaikka omat nutukkaat käytössä ovatkin? Teitkö nuo nutukkaat Kilpparilla, niin kuin sen ihanan hatun?

  VastaaPoista
 4. Sari, saadaan toki tonttuvaatteet talon puolesta. Olen itse täydentänyt varustusta omilla nutukkailla ja kuksalla. Arvasit oikein, nutukkaat olen ommellut Kilpparin kurssilla, samoin kuin mainitsemasi kilinkarvahatun.

  VastaaPoista